hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Egy nemzedék hangjai
Kiket hallgatnak a millenniumiak?

2019. 09. 19.
Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish. Mondanak ezek a nevek valamit? Ha nem, akkor jobb, ha odafigyelünk rájuk, ugyanis ők diktálják a fiataloknak, hogy mit és hogyan gondoljanak.

 

A kulturális termékek – pláne a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendők – állapotának figyelemmel kísérése iránytűként szolgálhat abban, hogy a társadalom merre tart, milyen értékek és normák határozzák meg majd azokat az éveket, amikor a társadalom gerincét a jelenlegi ifjú korosztály fogja képezni. Ez leginkább a filmekre, a zenére és az irodalmi művekre igaz, elég csak a 60-as, 70-es évek slágereire és az akkor készült kultuszfilmekre gondolni, amik közül nem kevés a szexuális forradalom és a drogliberalizáció előfutárainak tekinthetők.

Címkék nélkül

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!