hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hit és a nokiás dobozok
Hívő felsővezetők dilemmái

2019. 08. 29.
Lehet-e hívő emberként megalkuvások nélkül üzleti sikereket elérni a mai Magyarországon? Van-e mód a beosztottak személyes fejlődését, sőt a társadalmi hasznosság szempontjait is figyelembe véve üzletileg eredményes vezetővé válni? A Hit a vezetésben című friss interjúkötetből az derül ki, hogy igen, és csak így érdemes.

 

Hit a vezetésben – 10 inspiráló beszélgetés címmel jelen­tette meg a Harmat Kiadó nemrégiben Kovács Ágnes Lilla interjúkötetét, melynek alanyai sikeres, jellemzően sokgyerekes, hívő felsővezetők. A korábban gazdasági újságíróként dolgozó szerzőt – bevallása szerint – különösen érdekli az emberiesség vagy haszonelvűség dilemmája, a vállalati etika témaköre. Bár a sikeres életúttal rendelkező, hitüket felvállaló személyekkel készített interjúkötet műfaja korántsem új, ez a megközelítés, amely az értékelvűség érvényesülését vizsgálja az üzleti életben, meglehetősen egyedinek számít a hazai könyvpiacon.

Nem önmegvalósítás

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!