hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Miért vagy boldogabb, férfiú?

2007. 05. 02.
– Tiéd az egész garázs. – Az esküvői előkészületek nélküled is lezajlanak. – A csokoládé csak egy snack a sok közül. – Lehet belőled miniszterelnök. – Nem kell megállnod gondolkodni, melyik irányba csavarj be egy csavart. – A ráncok karakteressé teszik az arcod. – Az új cipő nem vágja, nem nyomorítja a lábadat, és nem csinál vízhólyagot. – A telefonbeszélgetéseid átlagos hossza 30 másodperc. – Mindenfélét tudsz a tankokról. – Ötnapos nyaralásra elég egy kézitáska. – Bármelyik befőttesüveget ki tudod nyitni. – A figyelmesség leghalványabb jeléért őrült hálára számíthatsz. – Ha valaki elfelejt meghívni valahová, attól még maradhattok barátok. – Három pár cipő több mint elég. – Egyszerűen észre sem veszed a ruhádon a gyűrődést. – Semmi nincs az arcodon, aminek a színét javítani kellene. – Ugyanaz a frizura évekig, akár évtizedekig is kitart. – A körmeidet elintézheted egy zsebkéssel is. – Ha akarod, növeszthetsz bajuszt. – A teljes karácsonyi bevásárlást elintézed december 24-én, mind a 25 rokonnak, 45 perc alatt.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!