hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Miért nehéz SZDSZ-es képviselőnek lenni?
Keserű kenyér 3.

2006. 11. 29.
1. Mert olyan kevesen vagyunk az ülésteremben, hogy néha elfog minket a félelem. 2. Mert egyes megyékben azt hiszik, hogy az SZDSZ egy ritka bőrbetegség. 3. Mert sokan azt gondolják, hogy pártunk bázisa az egyedül élő, marihuánás, homoszexuális kozmopolita. 4. Mert meg kell magyaráznunk, hogy az SZDSZ nem a Dohány utcában alakult. 5. Mert egy barátunk van a parlamentben, de az meg 20 éve még ütött minket. 6. Mert időnként mindenki minket bánt, még mi magunk is. 7. Mert csak IQ-val nem lehet választást nyerni. 8. Mert négyévenként kardiológushoz kell menni a választás éjszakája miatt.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!