hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Miért nehéz MDF-es képviselőnek lenni?
Keserű kenyér 4.

2006. 12. 05.
1. Mert a pártról szóló híradás nagy része az elnöknő ruhatárával van összefüggésben. 2. Vagy azzal, hogy sikerült-e átúsznia a Balatont. 3. Mert nehéz eldönteni, mi a jobb: ha régi szakadárokkal szövetkezünk újra, vagy ha az új szövetségesek szakadnak le rólunk. 4. Mert 15 éve hivatkozunk az antalli örökségre, de még mindig nem tudja senki, mi is az pontosan. 5. Mert kirúgtuk a Nagy Testvért, és előbb-utóbb eljön 2010. 6. Mert hiába van Dávidunk, a parlamentbe jutás Góliátnak tűnik. 7. Mert a mi frakcióvezetőnknek van a legviccesebb neve. 8. Mert egy baloldali tisztelettel segített minket a választáson. 9. Mert olyan országban hiszünk, ami nem volt, nincs, és talán nem is lesz. 10. Mert az elnöknő nem ért a focihoz. 11. Mert nincs olyan kisméretű bérelhető terem a városban, ami eléggé kicsi lenne a nagygyűlésünkhöz. 12. Mert bármikor hetekre vezető nélkül maradhatunk, ha az elnöknő fiának ismét beilleszkedési problémái támadnak Ausztráliában. 13. Mert ennél izgalmasabb hírt egy amerikai forgatókönyvíró sem lenne képes kiagyalni rólunk.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!