hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kell egy proli

2006. 08. 29.
Hölgyeim és uraim! A mai műsorunk főnyereménye egy rotációs kapa, melynek nyertesét a négy versenyző közül a népes hölgysereg választja ki. Első versenyzőnk Béla, Soponyáról. Róla csak annyit érdemes tudni, hogy három műszakos fuszekliszaggató.

Jolán teheti fel az első kérdést Bélának. „Azt szeretném megtudni, hogy Béla mit csinál otthon a fuszeklikkel?” Na, Béla, gyerünk, rukkolj elő egy frappáns válasszal! „Hát, én csak úgy lerúgom otthon a fuszeklit a nyűbe.” Kiváló! Sikerült népes hölgyvendégeink szívébe zárnod magadat egyből.

Most Tuzson következik, aki Bakonybélről érkezett kerékpáron. Hobbija a másodfokú égési sérülés. Neki Gizi teszi föl a beugratós kérdést. Halljuk! „Azt kérdezném Bélától…” Nem Béla, Tuzson! „Ja, bocs… szóval azt kérdezném Tuzsontól, hogy nem vagy kicsit égő?” Na, Béla, illetve Tuzson? „Hát, most nem jut eszembe.” Elég gyenge válasz, mit ne mondjak. Majd a végén, a pontszámoknál kiderül minden.

Nézzük következő páciensünket, Sratyit Okányról, aki felsőfokú hajzsírégető. Kérdését Nyunyi néni teszi fel. „Sratyi, mit csinálsz, ha izzad a tenyered?” „Fogom, azt’ egy jó nagyot belecsulázok.” Na, végre egy szívdobogtató válasz itt, a kereskedelmi-kulturális adónkon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!