hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Független tudósítás

2006. 08. 23.
A síita Hezbollah Helyi barátaink jóvoltából Dél-Libanonban járunk, hogy a helyi terroristák szabadságharcosok sikereiről beszámoljunk. Ezek a cinikus gyilkosok rettenthetetlen harcosok éjjel-nappal azon munkálkodnak, hogy háborút zúdítsanak a térség csaknem valamennyi országába békét teremtsenek a térségben. Nem akarják abbahagyni a harcot bántani az ártatlanokat, és nagyon sajnálják hogy még nem nyertek a polgári áldozatokat. Céljuk mindössze annyi: meggyilkolni kiűzni a cionista megszállókat. Mindent Iránból és Szíriából importálnak a maguk erejéből érnek el. Semmi bajuk az iszlámra áttért nyugatiakkal, csak a cionisták szövetségeseivel akad nézeteltérésük. Az elnyomott, szegény, szabadságra vágyó emberek támogatják céljaikat, mint például a milliárdos családból származó Oszama bin Laden Szaúd-Arábiából Juszuf Dél-Jemenből. Remélik, hogy mielőbb eltűnik az utolsó keresztes és zsidó egységes kalifátus béke lesz a Közel-Kelet sok szenvedést megért részein. A tudósítást a Le Amerikával Sajtószabadságért Alapítványkényszerítette ki támogatta.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!