hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Luxushotel Kabulban

Ünnepélyes keretek között került sor Kabulban az első ötcsillagos szálloda megnyitására. Az esemény fontosságát jelzi, hogy betegsége ellenére Hamid Karzai elnök is részt vett az ünnepségen. "Mindenki úgy vélte, hogy otthon maradok a súlyos náthám miatt" – mondta az elnök a megnyitón. A háromemeletes, 177 szobával rendelkező szálloda a harcok nyomait viselő afgán főváros szívében található elnöki palota közelében fekszik. A szállodában úszómedence, egészségklub, cukrászda és két étterem található. A szobák ára egy fő részére egy éjszakára 250–1200 dollár között mozog egy olyan városban, ahol az átlagkereset havi 20 dollár.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!