hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bokszvacsora

2005. 11. 29.
Talán a "a föld leghírhedtebb embere" jelenlétének köszönhetően, a Mike Tyson tiszteletére adott "bokszvacsora" tömeges pofozkodásba torkollott. A rendőrség bejelentése szerint "nagy bunyó"-hoz hívták ki őket a közép-angliai derbybeli Heritage Hotelbe, ahol Tyson azért jelent meg, hogy elindítsa angliai promóciós körútját. 

A jegyek 127 fontba (kb. 47 ezer forint) kerültek személyenként, és a vendégek között volt Frank Bruno, egykori angol nehézsúlyú bajnok is. A kiérkező rendőrök dulakodókat ugyan nem találtak, de felfedezték, hogy négy ember kisebb sérüléseket szenvedett. Egyiküket kórházba is szállították, miután kiderült, hogy pezsgősüveggel fejbe vágták, később aztán hazaküldték. Tyson a nézőközönség számos tagjával együtt távozott, amikor kitört a verekedés. "Úgy tűnik, az emberek csak képzelődtek" – zárta le az ügyet a szóvivőnő. Senkit sem tartóztattak le. (Reuters)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!