hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fenevad Gelsenkirchenben

Egy magányosan kóborló farkas tartja rettegésben egy német kisváros, Gelsenkirchen lakóit. A vadállat szombat éjjel szökött meg a helyi állatkertből, és bár a rendőrség nagy erőkkel, vadászok és állatkerti alkalmazottak bevonásával, sőt helikopterről is kereste, vasárnapig még nem bukkantak a nyomára. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy az állat feltehetőleg összeverekedett a többi farkassal a ketrecében, és az elektromos kerítést átugorva menekülőre fogta a dolgot. Azt is hozzátette, hogy bár a fenevad csak akkor veszélyes az emberre nézve, ha felhergelik, mégis figyelmezteti a város lakóit, hogy ne hagyják gyermekeiket egyedül játszani az utcán, és kutyáikat is csak pórázon vezetve sétáltassák. (AFP)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!