hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Eressz csatorna

2005. 10. 18.
Értsd meg Felicita, el kell őt felejtened, ez egy szélhámos! – Na de apám, nem is ismered őt, olyan kedves, romantikus, vidám, és boldoggá tesz engem! – Még hogy kedves, romantikus?! Édesanyádat fel sem köszöntötte a születésnapján ez a Rodrigez. – Rodrigez?! Ki beszél itt Rodrigezről? Ő már a múlté, én Sanchezről beszéltem! > Már megint Sanchez! Átjut a tizenhatoson, és micsoda csel! Nem hiszek a szememnek, és rálövi… Nem, még egy csel, és most lő! Góól! >

"Kikapcs... "

Nincs mese, benn van a hálóban. Ezért érdemes volt korán kijönnünk Steve-vel. Ennél szebb harcsát még életemben nem láttam. > Jól bevált a tegnapi etetés. Mert itt nincs többről szó, kedves polgárok. Ezek el akarják adni előlünk, magyarok elől az országot. > Ezek a dögevők! Az oroszlánmama viszont, ha életben akarja tartani a kölykeit, kénytelen velük megküzdeni. Limba és kicsinyei türelmesen várnak. > Itt mindennap élet-halál harc folyik. Az utcai gangek a heroinkereskedelem teljes ellenőrzésére pályáznak. A srácnál is találtunk egy kis zacskóval. > Lehet mondjuk tíz gramm. 
A majoránnából tegyünk bele még egy keveset. Jöhet a bors, a paprika, és máris tálalhatunk. Díszítésként sok mindent használhatunk, kéznél van itt egy üde, friss > rózsabimbó lehetnék, rám szállnának szépen a lepkék. Kicsi szívem vélük dobogna, nem lennék ilyen nagy otromba. Ezt a vágyam senki se érti, se gyerek, se nő, se férfi. Senki, senki itt a világon. > Mi is az én titkos nagy álmom. Amit… az előző ciklusban… khm khm… mind, mind megvalósítottunk. Én azt gondolom… kedves barátaim… polgárok és egyben hazafiak, hogy a kocka el van vetve, és hogy jön még kutyára dér. A nemzet… keresztény és keresztyén erkölcsiessége… khm khm… hűsége, hite, reménye, szeretete, és azt gondolom, értékteremtő nagysága örökre meg… fog… maradni. > Ezen sohasem esik csorba. Nézzék meg, a Tix 'n' Fix a legmakacsabb pamacsokkal is elbánik! És ez mind az öné, csak ma, csak önnek, csak nálunk, csak 17699 forint plusz áfáért. Rendelje meg ön is! Ne tétovázzon!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!