hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az alvás mentette meg az életét

2005. 09. 20.
A feje fölött elrobogó vonat sem ébresztette fel azt az orosz férfit, aki egy feltehetőleg átdorbézolt éjszaka után mély álomba szenderült a nyílt vasúti pályán – jelentette az Interfax hírügynökség. A vonat vezetője persze nem maradt ilyen nyugodt, amikor meglátta a sínek között fekvő férfit, de hirtelen fékezéssel sem tudta megállítani a szerelvényt. A kiérkező mentőcsapat tagjai megpróbálták kihúzni a békésen szundikáló ittas férfit a vonat alól, de nem jártak sikerrel. A vonatnak így tovább kellett gördülnie, hogy ki tudják őt szabadítani. A vasúti rendőrség szóvivője elmondta, hogy a sínek között fekvő fiatal férfi nem ébredt fel, és minden bizonnyal ennek köszönheti az életét. (Reuters)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!