hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Üvöltő ebek
Kertes házak zajcsökkentése

2007. 01. 02.
„Vissza a természetbe!" – írta Rousseau, pedig ő még nem hallott a panelről, a pingpongütőnyi vastag falakról, az éjszakai liftkoncertről, a kedves szomszéd drum&bass mélynyomóiról vagy a gyengébbik nem meggyőzését szolgáló bel cantóról. Ezt elkerülendő, tömegesen választják a kertes házak által nyújtott magasabb komfortosztályt, csakhogy...…

Ahogy a másik mondás tartja: „Az ember legjobb barátja a kutya." De nem a szomszéd kutyája, ugyanis az ugat, csahol, szűköl, vonyít, kaffog, vakkant, nyüszít, kaffant, üvölt, ordít. Ráadásul a lárma, amit két-három, a szerepét túlspilázó házőrző tud művelni, sajnos nem napszakhoz kötött. Mert vegyük például az éjjel két órát, amikor minden rendes ember álmában valahol épp egy cukrászda habjai és a hétjegyű bankszámlák között időzik, erre a sátán kutyája nincs tekintettel: a cukis, zsozsós álomnak vége, mikor az eb rázendít. A szomszédnak meg szólni ugye nem lehet, mert évekig tartó sértődés, behajított ablaküveg, rajzszögek a kocsibeállón stb. lesz a következménye.

Na ez az, amiért néhány talpraesett feltaláló is álmatlan éjszakákat töltött az Újvilágban. Amerikából jöttünk, mesterségünk címere: K. G. (B. nélkül), ugyanis van egy új találmány, nemes egyszerűséggel a kutyaugatás-gátló. És ez komoly, nem vicc! A szerkezet amerikás neve: SUPER BARK STOP (Szuper, az ugatás megáll!), mely készülék leginkább egy rádióra hasonlít – ami azért jobb, mintha egérre hasonlítana, mert odacsődítené a környék összes macskáját, mi meg kezdhetnénk elölről.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!