hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Esküvői fotók féláron

15 év és nyolc gyerek után jutott eszébe egy malájziai házaspárnak, hogy esküvői fotóikat egész egyszerűen a fényképésznél felejtették. E felismerés villámcsapásként nyilallt beléjük, amikor egyik csemetéjük szerette volna megnézni, hogyan is festettek házasságkötésük napján. A 35 fontba kerülő esküvői albumért még a mézeshetek előtt letétbe helyeztek hét fontot azzal az ígérettel, hogy a maradék összeget kifizetik a fényképek elvitelekor. Bár nem sok esélyt láttak arra, hogy az albumot ilyen hosszú ideig megőrizték számukra, mégis megkeresték a számlát, és visszamerészkedtek a stúdióba. Legnagyobb meglepetésükre a kész fotók még megvoltak, és ráadásként féláron vihették haza őket. (Ananova)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!