hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Egyetemi tréfa

2004. 12. 13.
Az egyik legmerészebb tréfával húztak el a minap a Yale diákjai 121 éve tartó rivalizálásuk során harvardi ellenfeleik mellett. A Yale csínytevői a Harvard Lelkesítő Szakaszának tagjaiként adva ki magukat, papírlapokat osztottak szét a Harvard futballszurkolói között, mondván, hogy ha azt egyszerre tartják a magasba, a papírlapok együtt ezt a szöveget adják majd ki: "HAJRÁ HARVARD". Remélvén, hogy ezzel is támogatják Ivy League nev? főiskolai csapatukat, a Harvard szurkolóinak százai emelték saját térfelükön, tökéletes összhangban a magasba az óriási üzenetet.

A viccet azonban csak a Yale térfelén ülő Yale-szurkolók érthették, akik a másik oldalon felemelkedő óriási betűkből valójában ezt olvashatták ki: "MI VESZÍTÜNK". (Ananova)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!