hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Beugrott, és vastapsot kapott

2004. 11. 22.
Nem gondolta, hogy nem csak hallgatója, hanem hirtelen egyik főszereplője is lesz kedvenc operájának az az ausztrál férfi, aki egyik ismerősének előadására váltott jegyet Linzben. "A második felvonás után a színpad mögé mentem, hogy üdvözöljem a barátomat, amikor hallottam, hogy az Escamillót éneklő színész kisebb szívrohamot kapott. Mivel fél évvel ezelőtt énekeltem már ebben a szerepben, felajánlottam a segítségemet." A terv azonban így is majdnem füstbe ment, mert az előadást megmenteni készülő férfi méretekkel nagyobb volt, mint az eredeti énekes. A kellékeseknek mégis sikerült valamiféle inget és felsőt keríteniük, a nadrág és a csizma jobbára maradt a saját. Sok időt nem tölthettek azonban öltözködéssel, mert Ian Vayne-nek a fennmaradó 15 percben kellett a jelenésére teljesen felkészülni, melyet aztán a közönség hosszas vastapssal jutalmazott az előadás végén. (Ananova)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!