hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Koldulós munkatréning

2004. 10. 11.
Egy kínai internetes cég meglehetősen sajátos formáját választotta humán erőforrásának tréningezéséhez. A vállalat tulajdonosa nem kevesebbet ajánl alkalmazottainak, mint azt, hogy meghatározott ideig kóstoljanak bele az utcán való kéregetésbe, mivel így a dolgozók hasznos gyakorlati ismeretekkel lehetnek gazdagabbak a kitartás és az alázat területén. A főnök véleménye szerint a legforgalmasabb utcákon térdeplők nemcsak az emberektől való félénkségtől szabadulhatnak meg ilyen módon, hanem az elkövetkezendőkben klienseikkel szemben is bátrabban viselkednek majd. A helyi szociológusok elítélik az internetes vállalkozás főnökének valóban sajátos ötletét, mivel szerintük ez a módszer súlyosan sérti az emberi jogokat. A kínai cég álruhás koldusai egyébként önkéntes alapon szerveződnek. (T.G.–Reuters)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!