hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jobb a tető ormán lakni

Bíró Úr, köszönöm az elzárást, ígérem visszaeső leszek! Inkább a börtönt választotta egy német férj, és nem fizette ki a szabálytalan parkolásért kiszabott bírságot, hogy elmeneküljön zsörtölődő feleségétől. A negyvenhét éves, Itzehoe-ba való német férfit húszezer forintos büntetés megfizetésére kötelezték, vagy tíz nap börtönben letöltendő büntetésre, ha nem fizet. A városi rendőrségen megdöbbentek, amikor a férfi felhívta őket és kérte, hogy jöjjenek ki érte és vigyék el őt otthonról. "Azt mondta, hogy már nem bírja otthon az állandó veszekedést a feleségével és vágyakozva vár egy kis nyugalmat és csendet a börtön falai között" – mondta a rendőrség szóvivője. (Ananova)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!