hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Charles Haslett mint Charles herceg

2004. 09. 06.
Kis híján bevonták egy gyorshajtásért körözött férfi jogosítványát Angliában. A negyvennyolc éves Charles Haslett esetében azonban kivételt tettek. Haslett ugyanis büntetőjogi szempontból kedvező fizimiskával rendelkezik – a férfi nem kevesebbel büszkélkedhet, mint azzal a ténnyel, hogy kísértetiesen hasonlít a nemzet szeme fényére, Charles hercegre.

Haslett a bírósági tárgyaláson is kiállt "önmagáért". Mi több, addig alkudozott a törvényes rend képviselőivel, míg eltekintettek
a büntetéstől, és vezetői engedélyét is megtarthatta. A férfi bő egy évtizede dolgozik Charles herceg hasonmásként, ráadásul a herceg 1998-ban megrendezett 50. születésnapi ünnepségén is a hivatásos alteregó szerepkörében tündökölhetett. Charles Haslett körömszakadtáig ragaszkodott ahhoz, hogy munkaköre betöltéséhez autója nélkülözhetetlen, így tehát kegyelmet kapott. (Reuters)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!