hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Másfél évig sétált, hogy ne fájjon a hasa

Különleges gyógymódot talált krónikus hasfájására egy kínai férfi. Long Jongming másfél évig sétált szinte megállás nélkül, csak hogy ne érezze kínzó gyomorgörcseit. – Doktor úr, higgye el, a futás jobban hat, mint az érzéstelenítő!

A maratoni séta tizennyolc hónapja kezdődött. A férfi ugyanis felfedezte, hogy kizárólag akkor nem fáj a gyomra, ha gyalogol. Az orvosok nem tudták meghatározni a betegség okát, de felfedezték, hogy a sétálás enyhíti a panaszokat. Így hát Long úr felkerekedett, s ment, amíg bírt. Most azonban elfáradt, legyengült, s fájdalmai olyan erősek lettek, hogy kórházba szállították.
(uno.hu)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!