hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Komoly meló

2003. 11. 10.
Professzionális zsebtolvajok kiközvetítését vállalja egy belgiumi cég az üzletek biztonsági rendszerének tesztelésére. 

A tapasztalatok szerint van még mit fejleszteni, ugyanis munkatársaik eddig még egyszer sem buktak le. Az elemelt javakat természetesen hiánytalanul visszajuttatják egy beszámolóval együtt, amelyben leírják az akció részleteit, és tanácsokat adnak a biztonság fokozására. Az üzletekben ugyan tudják, hogy "biztonsági ellenőrzés" érkezik, azt azonban nem, hogy mikor. Mivel a cég emberei profik, a meglátogatott üzletek dolgozói alaposan megdöbbennek, mennyi mindennek kel lába az orruk előtt. (Ananova)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!