hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A babazsaru jól fogta az adást

2003. 11. 17.
Elektromos zavar leplezett le a héten egy előre kitervelt, ám nem túl sikeres rablást a németországi Hernében. Egy helyi családanya legnagyobb meglepetésére, csecsemősírást jelző készülékükön ahelyett, hogy gyermeke szuszogását hallotta volna, részletesen megismerhette a helyi bár kipakolásának menetét, amelyet a tettes CB rádión újságolt el barátainak. Balszerencséjére azonban a "babaőr" is fogta az adást, így aki végül is sírt, az minden bizonnyal a lefülelt rabló volt. (AFP)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!