Így kiszámolta, hogy mi egy sajtszelet ideális vastagsága. Ezek szerint egy falatnyi, előre szeletelt, enyhén megvajazott fehér kenyérre 2,8 mm vastagságú cheddar sajt a megfelelő. Az is kiderült kísérlete során, hogy a sajtszelet vastagságának növelése nem fokozza a sajt aromaérzetét a falatban. Arról is meggyőződött a professzor, hogy a sajtos szendvicshez fogyasztott paradicsom jobban kiemeli a sajt ízét, mint a csemegeuborka. (Reuters)
Abortuszháború Amerikában: élet-halál küzdelem a magzatokért
Történelmi lehetőség előtt a Legfelsőbb Bíróság »
„A tehetség semmit nem ér szorgalom és alázat nélkül”
Interjú Sallai Roland válogatott labdarúgóval »
Irena Sendler: a lengyel hősnő, aki 2500 gyermeket mentett meg a holokauszt elől
A rettenthetetlen gyerekcsempész »