hetilap

Hetek hetilap vásárlás
McDonald s: bangkoki alternatíva

2003. 10. 13.
A miniszterelnök lánya ezentúl hamburgert árul suli után, hogy a fiatal lányoknak jó példát mutasson. Apját mélyen megrendíti, hogy már tizenhárom éves lánykák is áruba bocsátják testüket a bangkoki éjszakában, hogy pénzhez jussanak. A miniszterelnök megbeszélte a McDonald\'s tulajdonosával, hogy vegyen fel részmunkaidőben fiatalokat – többek között az ő lányát is.

Nem mintha keresetkiegészítésre szorulna a család. A honatya saját példájukkal szeretné arra ösztönözni a thaiföldi ifjúságot, hogy legyenek büszkék arra a jövedelemre, amihez saját, becsületes munkájuk által jutnak. 

(Reuters)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!