hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nyugdíjas gyerekrabló

2003. 08. 18.
Gyermekrablónak hitték azt a hetvenöt éves koppenhágai férfit, aki merő szórakozottságból más csemetéjét vitte haza, ráadásul másik bölcsődéből. 


A koppenhágai nagypapa éppen unokájával, a tizenöt hónapos Jónással tartott hazafelé, amikor döbbenten konstatálta, hogy a kisfiú már rég otthon van az édesanyjával. Noha az "ideiglenes családtagot" azonnal visszacipelték "származási helyére", a bölcsődébe, a rendőrség a tett színhelyén már kutyás különítménnyel nyomozott a feltételezett gyerekrabló után. A tévedésből hazavitt kisfiú édesanyját idegösszeomlással kórházba szállították, de nyomban kiengedték, amint hírt kapott róla, hogy csemetéje csupán nagypapai tévedés okozta bonyodalomba keveredett.

A férfi ellen vádat ugyan nem emeltek, miután zavarodottan tisztázta a helyzetet, egy azonban biztos: nem mehet többet a bölcsibe Jónásért. (Ananova)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!