hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Költözködési tanácsok

Egy költözés – valljuk be – valahol mindig ny?gös esemény; a barátok elvesztéséből fakadó érzelmi túlterheltség miatt a gyermekek számára talán még inkább. Ezért aztán, mielőtt kibérelnénk a szállítóautót, jó, ha közben gyermekeink lelkiállapotára is odafigyelünk. Ehhez álljon itt néhány praktikus jó tanács: Miután elhatározásra jutottunk a költözést illetően, azonnal avassuk be csemetéinket is. A gyerekeknek időre van szükségük, hogy felkészüljenek a nagy eseményre.

Hagyjunk beleszólást cókmókjaik összepakolásánál, illetve új kuckójuk belsejének kialakításánál. Adjunk nekik felbélyegzett, az új címmel ellátott, üres képeslapokat, hogy szétoszthassák, s így több, a régi barátoktól érkező üdvözlet köszönthesse őket új otthonukba érkezésükkor. Még a költözés előtt csináljunk valami programot leendő "környékünkön". Sétáljunk vagy biciklizzünk arra, hogy szokják az új házak, családok, s a leendő új barátok látványát, gondolatát. S legvégül, ne hanyagoljuk el saját magunkat sem! Gyerkőceink szeretnek hasonlítani ránk, s nem várhatjuk, hogy vidámak legyenek, ha mi magunk nem mutatunk jó példát! (Newsweek)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!