hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elparázsolt kastély

2003. 07. 28.
Balesethez vezetett a világhír? varázslótanonc, Harry Potter története: egy spanyol lány saját otthonát gyújtotta fel, amikor utánozni próbálta kedvenc filmhősét. A 21 éves lány azzal okozta a tüzet, hogy vízből, olajból, alkoholból és fogkrémből igyekezett "varázsszert" főzni a konyhai tűzhelyen. A Harry Potter-rajongót a tűzoltók időben kimenekítették a házból, csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A jelentések nem térnek ki arra, mit akart elvarázsolni a botcsinálta varázsló. (MTI)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!