hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ál bin Laden

Az India északi részén lévő Rajasthanban a rendőrök letartóztattak egy turbános férfit, mivel azt feltételezték, hogy ő a szaúdi születés? terroristavezér, Oszama bin Laden. 

A szakállas férfit később elengedték. "A kihallgatás során kiderült, hogy az illető személy egy amerikai cég alkalmazottjának a fia" – adta hírül a helyi rendőrség. A Press Trust of India tudósítása szerint nagy tömeg gyűlt öszsze a rendőrség épülete elé azért, hogy láthassák a bin Ladenre hasonlító férfit.

India felsorakozott a terroristákra vadászó Egyesült Államok vezette koalíció mögött. India a szeptemberi terrortámadások óta megerősítette a készültséget. Múlt héten a hatóságok parancsot adtak ki kommandós csapatoknak, hogy megrohamozzanak egy szövetséges repülőt, mivel azt hitték, hogy eltérítették. Később azonban kiderült, hogy téves riadóról volt szó. (Reuters)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!