hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szabad a gazda

2000. 10. 14.
A legutóbbi téves riasztás után az Egyesült Államok rendőrsége újfajta ruhaneműk árusítását szorgalmazza azokban az üzletekben, ahol rabruhák utánzatait árulják. A téves riasztást egy szabadnapos börtönőr követte el, amint meglátta a rabruhába öltözött férfit ebédelni Vinland város Spencer Gift elnevezés? bevásárlóközpontja előtt. Az eset pikantériájához hozzátartozik, hogy a narancssárga rabruhába öltözött férfi nem más volt, mint a Spencer Gift áruház egyik igazgatója. Az áruház legkelendőbb Halloween "jelmeze" a Javító Intézet feliratú, narancssárga rabruha bilinccsel kiegészítve. A rendőrség azt szeretné elérni, ha az áruházlánc a mintegy 900 üzletében és az internetes honlapján is megszüntetné ezeknek a jelmezeknek az árusítását. A társaság marketing igazgatója, Chris Strano szerint elképzelhetetlen, hogy egy szökött rab egy bevásárlóközpont legforgalmasabb pontján ebédelgessen. "Egyáltalán nem tartjuk a társadalomra veszélyesnek ezt a maskarát. Úgyhogy továbbra is árusítani fogjuk. Ha teljesen valóságh? gorillajelmezt árulnánk, vajon az állatvédőket is kihívnák?" A rendőrség képviselője, Dennis D\'Augustine hadnagy más véleményen van. "A bevásárlóközpont 20 mérföldes körzetében három börtön van. Ha legközelebb meglátunk egy felnőttet rabruhában mászkálni, igazoltatni fogjuk. A rendőrségnél nincsen Halloween ünnepség…" (Ananova)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!