hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Számítógépek szegény családoknak

A brit kormány kezdeményezésére új tervezetet dolgoznak ki, hogy alacsony jövedelm? családok hozzájuthassanak felújított számítógépekhez, és így az internet-hozzáférés is megnövekedjen. A vállalati alkalmazottak még adómentességet is kapnak azért, hogy a kormány lehetővé tegye számukra a vállalatok által biztosított gépek hazavitelét. Gordon Brown, aki együtt dolgozik a tervezeten David Blunkett-tel, az Oktatási Minisztérium főtitkárával, azon munkálkodik, hogy 100 ezer számítógép a szegényebb családok számára is rendelkezésre álljon. Ezek felújított gépek lesznek, és a családok havonta körülbelül 5 fontért vehetik majd bérbe. Két évig tartó bérlés után pedig lehetőségük lesz arra, hogy saját számítógépre tegyenek szert, vagy esetleg – tovább fizetve a díjat – egy jobb géphez jussanak. (Telegraph)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!