hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Intelligens otthonok
Megéri a kényelem a szabadság árát?

2019. 06. 02.
Egymással kommunikáló háztartási gépek, cseverésző „virtuális asszisztensek” és a mindent látó okostévék. Paradicsomi jövő, vagy orwelli rémálom az okosotthonok világa?

Kényelmes, személyre szabható, energia- és időtakarékos, biztonságos, funkcionális. Számos előny szól amellett, hogy smart home (okosotthon) -rendszerrel lássuk el otthonunkat.

A távolról vezérelhetőség, a hőmérséklet-optimalizálás, a szenzorok biztonsági figyelmeztetései mind-mind vonzó érvek az okosházak mellett. De hogyan is néz ki a gyakorlatban egy intelligens otthon, és milyen árat fizetünk érte?

Csábító komfort

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!