hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Logico
Sokoldalú fejlesztőjáték iskolakezdéshez

2018. 10. 05.
Az iskolakezdés hatalmas váltás a gyermek és nagy kihívás a szülő számára. A tanuláshoz elengedhetetlen egy sor alap-készség, amelyek a kisiskolás korú gyermekeknél nem egyformán fejlettek. A LOGICO iskolakezdés előtt és alsó tagozatban hasznos segítőtárs, hogy könnyebben menjen a tanulás.

Mi a LOGICO?

A LOGICO fejlesztőjáték egy tartós műanyag keretből és a hozzá választható tematikus kártyacsomagokból áll. Már 3 éves kortól kézbe adható, és 9 éves korig ajánlott. A 3–6 éveseknek a PRIMO, a kisiskolásoknak a PICCOLO való. Mind a 6 gombos PRIMO, mind a 10 gombos PICCOLO kerethez több mint 30-30 tematikus kártyacsomag tartozik, amelyek párhuzamosan több részterületet fejlesztenek.

Mi mindent fejleszt a LOGICO?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!