hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ha unod a tömeget!
Edericstől Csillagvárig

2018. 09. 13.
Lehetséges a Balaton partján a tömeg elöl elmenekülni oda, ahol nincsenek hangos éjszakák, tömött strandok? Kerestünk néhány eldugott, nyugis, kevésbé ismert pihenőhelyet.

Szerencsére jócskán vannak még olyan kevésbé felkapott, titkos, mesébe illő tájak, farmok és parkok, ahol nem kell sorban állni, és élvezhetjük a Balaton kevésbé ismert arcát. Ezeknek a bájos, csendes kis falvaknak megvan a maguk hangulata: itt nincs hangos éjszakai élet, van viszont saját strandjuk és utánozhatatlan balatoni atmoszférájuk. És persze a falusi idill mellett rengeteg egyéb élményt is tartogatnak. Szemezgettünk kicsit mind az északi, mind a déli parton, hogy felmérjük az alternatív lehetőségeket.

Balatonederics

Az alig ezer lakosú faluban nemcsak romantikus, gyönyörű állapotban megmaradt házacskákat látunk, hanem maszáj kunyhókat is, sőt szafarizhatunk a tevék és zebrák között. A folyamatosan bővülő Afrika Múzeum és Állatkert igazi időutazás, amely elrepít egy másik kontinensre.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!