hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Programlehetőségek nagycsaládosoknak
Nyakig a nyárban

2018. 07. 26.
Sokan vagyunk így, akik egy, kettő vagy több gyermekről gondoskodunk, hogy a tanévzáró után ott állunk a megoldandó feladattal: mi legyen a gyerekekkel? A családi nyaralás ugyanis legfeljebb egy-két hét, és még marad legalább nyolc hét, amit el kell tölteni valahogyan.

Az első gondolat az aktív nagymama bevonása, aki vagy eljön a gyerekekhez, vagy a gyerekek látogatják meg néhány napra vagy hétre. De még mindig marad idő, amivel kezdeni kell valamit. Opció lehet még a szülők által felváltva kivett szabadság és a táborok sora. Bár ez utóbbi azért nehézkes, mert kettő vagy több gyerek esetén tényleg válogatni kell, hogy hány tábor maradhat meg, és mi az, amit a családi költségvetés elbír.

A nyár elején igazi útvesztőnek tűnik a gyermekek felügyelete, azután lassan kialakul, megszületik a megoldás. Ám a nyár tartalmas és költséghatékony kihasználása a szülők részéről igazi kreatív munka és hatalmas logisztika – pláne, ha egyszerre képviselteti magát a családban az öt év alatti, az öt és tíz év közötti és a tíz év feletti korosztály is.

Hazai tájakon

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!