hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az ideális családi üdülés titka

2018. 04. 05.
Mi a tökéletes családi pihenés titka? A szép helyszín vagy a kényelmes szállás? Kényeztető wellness vagy a finom falatok? Esetleg a jó programok, melyek kalanddá változtatják a nyaralást? Van olyan hely, ahol mindez egyszerre teljesül!

A jól megtervezett családi kikapcsolódás nem ördöngösség, csak kell hozzá némi hely- és szállodaismeret. Hogy ne kelljen sokat böngészni a neten, adunk néhány ütős tippet! 

Pihenés gyerekekkel

Tapasztalatból tudjuk, hogy a felnőttek ott tudnak csak jól kikapcsolódni, ahol a gyerekek jól érzik magukat. A Danubius gyerekbarát szállodákban a gyerekek kiemelt  figyelmet élveznek, a színes programválasztékból szemezgetve dönthetnek saját szórakozásukról.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!