hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Valami egészen új az elektronikus zenében
Tom wade shepherd

2017. 12. 29.
Tom WADE Shepherd GOD CREATED című zenei albuma egy epikus kaland, amely egy olyan utazásra hív bennünket, ahol a tér és az idő pár pillanatra elvész. Kutakodni kezdtem, hogy kiről is van szó, és nagy csodálkozásomra kiderült: az eddig ismeretlen szerző mögött a Hit Rádióból ismert műsorvezető, Pásztor Tamás áll.

Nem is tudtam, hogy zenész vagy, egyáltalán, hogy zenélsz. Mikorra nyúlnak vissza a szálak?

– Az elején szeretném tisztázni, hogy abban a formában, ahogy ezt értjük, én nem tartom magam zenésznek. Persze a szívemben egy kicsit mégis zenésznek érzem magam. De nevezzünk csak inkább, ahogy a barátaim hívnak, amolyan elektor kalandornak. (Nevet)

Hogyan kezdődött minden?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!