hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Díjat nyert a Hetek újságírója

2014. 03. 16.
Doros Judit (Népszabadság), Lőwy-Korponay Bereniké (Hetek) és Bíró Bori (Klubrádió) kapta a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) Média a Társadalomért díját a 2013-ban tizenkettedik alkalommal meghirdetett pályázat eredményeként.

Lőwy-Korponay Bereniké (Hetek) a második helyezésért járó 150 000 forintos jutalomban részesült A gurulók című cikkéért, amelyben megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását mutatja be. A díjat ünnepélyes keretek között a Brit Nagykövetségen a Holcim vállalat kommunikációs igazgatójától, Márta Iréntől vehette át. A pályaműveket a Krizsó Szilvia (újságíró, kommunikációs tanácsadó), Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner), Kövesdi Péter (újságíró), Dr. Simon András (ATV) és Stumpf András (Heti Válasz) alkotta zsűri értékelte, és Theresa Bubbear, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövethelyettese köszöntötte a megjelenteket.

A HBLF a Média a társadalomért pályázattal az újságírók társadalmi elkötelezettségét értékeli, és a Holcim Hungária Zrt. mellett a Richter Gedeon Nyrt., a Dreher Sörgyárak Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., a Sanoma Media Budapest Zrt., a Média Ász, valamint a Brit Nagykövetség támogatja az adott év legkiemelkedőbb írásainak, riportjainak díjazását.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!