hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Őszi csodák Magyarországon

2013. 10. 10.
Javában tart az utószezon, mindenki igyekszik a szabadban feltöltődni, hiszen az ősz a kirándulások, természetjárások ideje is. Szinte minden hétvégére jut valamilyen fesztivál is az ország számos pontján. Minderről Kádár Tímea idegenforgalmi szakértővel beszélgettünk, aki megfogalmazása szerint szenvedélyes utazó, idegenvezető, útikönyvíró, utazási tanácsadó. 2012 januárjában indította el szallasmaskepp.hu című blogját, ahol egy helyre gyűjti azokat a különleges, stílusos szállásokat, vendégházakat, farmházakat, amelyeket eddig felkutatott, megismert, és szívesen ajánlana másoknak is. 2013 májusában a Szállás másképp elnyerte az Év Anyavállalata verseny Különdíját.

Hegyvidékeink számtalan kisebb és nagyobb kirándulásokat, túrákat kínálnak: például a szurdokerdő Pilisben, ami akár kisgyerekekkel is teljesíthető a patakvölgyben, a táblák pedig tájékoztatást nyújtanak a táj kialakulásáról. Vagy Dobogókőről is számtalan kellemes, és akár néhány kilométeres túraútvonal indul. De ott van a Mátra is, Budapesttől csak egy órára, az Ilona-vízesés például könnyen megközelíthető. Azonban a városokat is érdemes felkeresni, hiszen ilyenkor már nem tűz a Nap, akár egész nap kint lehetünk a szabadban.

Külföldre hova érdemes menni utószezonban?

– Itt is a városlátogatásokat ajánlanám: fapadossal számtalan jó úti cél elérhető, például: Barcelona, Pisa, Berlin, Riga.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!