hetilap

Hetek hetilap vásárlás
SEIKO ASTRON
Mitől tud többet, mint a versenytársak?

2013. 08. 15.
A SEIKO világújdonsága minden várakozást felülmúlva vált sikeres és keresett modellé az órák piacán. Persze vehetnénk ezt természetesnek, hiszen a SEIKO Astron GPS Solar mindent tud, amit a legigényesebb vevők elvárhatnak egy órától. Atomóra pontosság, ráadásul a föld minden pontján, zónaidő-felismerés, ugyancsak a föld minden pontján, és pontos dátum az év minden napján az intelligens naptárszerkezetnek köszönhetően. Ezenkívül a felhasznált anyag és gyártástechnológiák is csúcskategóriába illőek. A tok és a csat nagy intenzítású titániumból készül, amelyet a SEIKO mérnökei a Tokiói Műszaki Egyetemmel közösen fejlesztettek ki. Az acélnál keményebb a felülete, és a súlya pedig csak a 60 százaléka. Zafírüveg szuper tükröződésmentes bevonattal, amely szemet megtévesztő hatékonysággal működik, és az első rápillantás után rendszerint jön a kérdés: Nincs rajta üveg? A szilikonszíj a normál szíjakhoz képest négyszeres szakítószilárdságú.

A 2014-es kollekció modelljei már kapható a kiemelt SEIKO szakkereskedőnél.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!