hetilap

Hetek hetilap vásárlás
LGT-Tabán Alsóörsön!
Alsóörs, Európa Kemping, augusztus 18.

2013. 08. 08.
Öt év szünet után 2013 elején egyedülálló sikerrel, négy teltházas Aréna-koncerttel tért vissza minden idők legsikeresebb hazai zenekara, a Locomotiv GT. Bár akkor biztosra vettük, hogy egyhamar nem lépnek újra színpadra, augusztus 18-án, a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében háromórás koncertet ad az alsóörsi Európa Kempingben a Locomotív GT. Az eseményre kedvezményes jegyeket augusztus 9-ig árusítanak országszerte, Budapestről pedig zenevonat is szállítja a rajongókat Alsóörsre. Ennek apropójából Presser Gáborral, a zenekar egyik alapítójával beszélgettünk.

Elég régen fordult meg a zenekar a Balaton környékén. Mi az oka a „visszatérésnek”?

 – Nem  tudtunk ellenállni a felkérésnek, hogy újra egy amolyan tabáni bulit játszhassunk a zöldben, és persze az Aréna-koncertek sikere és visszhangja nagyon megdobogtatta öreg szívünket, hiszen ilyet rég éltünk át.  A harmadik koncert végén ott ültünk a színpadon, egy kicsi padon, néztük a tapsoló, újrázó közönséget, és valahogy ott volt a levegőben, hogy ez „nem lehet az utolsó”!

 Aztán nem beszéltünk erről, és váratlanul jött a telefon, hogy mit szólnánk egy balatoni bulihoz. Hát bevállaltuk.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!