hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Seiko, 100 év innováció

2013. 08. 01.
1913-ban a Seiko elkészítette az első karórát, amelynek a gyár elnöke a Laurel nevet adta. Ez nemcsak a Seiko éle­-tében, hanem Japánban is az első karóra volt. Megalkotásával egy olyan innovatív korszak vette kezdetét, amelynek eredményeként a Seiko mindig egy lépéssel a többiek előtt jár. A Laurel 100. évfordulójának alkalmából ezért is helyénvaló, hogy a Seiko leginnovatívabb technológiáinak egyike alkossa az évfordulós kollekció magját. A Seiko Kinetic egy különleges „fejlesztés”, egy olyan egyedülálló óra a világon, amely az ember mozgási energiáját átalakítva működteti az óraszerkezetet.

Seiko Kinetic, az erő veled van

A Seiko Kinetic egy olyan – emberi mozgás által vezérelt – óra, amelynek pontossága naponta 1 másodpercen belül van. A Seiko „tiszta energiát felhasználó” technológiáinak egyike, mivel működése során soha nincs szükség elemcserére, és mindemellett az óra kvarcóra pontosságú. A Seiko Kinetic 25 éven keresztül azt nyújtotta a vásárlóknak, amire igazán szükségük volt: egy megbízható, tartós, környezetbarát, csekély karbantartást igénylő órát, amely legalább tízszer pontosabb bármelyik mechanikus óránál. A mostani, 100. évfordulóra gyártott Seiko Kinetic kollekció még intelligensebb, és tulajdonságait tekintve a ma kapható Kinetic caliberek közül a legjobb.

Seiko Velatura

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!