hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Készítsd el a saját ékszered!
A Bering ékszerek hódítása Magyarországot is elérte

2013. 07. 11.
A Bering márka üstökösként tűnt fel a hazai órapiacon, és rövid idő alatt jelentős területet foglalt el a hazai óra- és ékszerboltokban. Az egyedülálló megjelenés, ár-érték arány és a kiváló minőség mindenkit meggyőzött arról, hogy fényes jövő áll a termék előtt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Németországban (ami jelenleg Európa legjelen­tősebb órapiaca) az élen zárta a 2012-es évet az eladási statisztikákban. Tavaly év végén már voltak jelei, hogy talán más területekre is „odatéved” a dán óramárka. 2013-ban ez be is következett. A márkatulajdonos, Lars Skjonnerman így vall erről:

Mikor döntötték el, hogy ékszerekkel bővítik a Bering amúgy sem csekély számú órakollekcióját?

– Az üzlettársammal gyakran beszélgetünk, hogyan tudnánk a Bering márkát jobbá és érdekesebbé tenni a vásárlók számára. Szeretjük azt, amikor az acélt kerámiával kombinálják. Nagy sikerünk volt ezzel az óráink terén, így magától értetődő volt egy ékszerkollekció megalkotása is. Úgy gondolom, az órák az ékszerekkel alkotnak egy kerek egészet.

Két eltérő termékvonallal jelentek meg: a Linkkel és a Symphonyval. Kezdetben is ez volt a cél, vagy egyszerűen csak az ötletelés végén ide lyukadtak ki?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!