hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A felületkezelésekről
Szemünk fénye 5. rész

2013. 08. 01.
A szemüvegkeret-választás mellett fontos tudnunk, hogy a lencséinkre a megfelelő dioptrián túl milyen felületkezeléseket tudunk választani szemünk védelme és kényelme érdekében. Az Optiron Optika szakemberei az alábbi bevonatokat ajánlják.

Felületkeményítés

Az üveglencsékkel ellentétben a műanyag lencsék anyaga viszonylag könnyen karcolódik, erre a problémára a lencsegyártók kifejlesztettek egy olyan felületkeményítő réteget, amely a napi használat és tisztítás során megvédi a szemüveglencsénket az erősebb karcolódásoktól. Ebből a felületkezelésből is többféle létezik. Kérje szakembereink segítségét, hogy a munkájához/napi tevékenységéhez melyik lenne az Ön részére a legmegfelelőbb.

Antireflex

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!