hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mesterségük címere: KV

2013. 06. 13.
Kompakt púder, kompakt fényképezőgép, kompakt mosógép. Hasznos eszközök, hiszen méretük miatt praktikusak, nem foglalnak sok helyet, bárhová magunkkal vihetjük, mindamellett mindent tudnak, amit a nagyobb társaik. Ez jellemzi a Tchibo legújabb kapszulás rendszerű kávéfőzőjét is. Az új Cafissimo Compact kávéfőző nem csupán trendi, de a modern dizájn, a tökéletes kidolgozás mögött igazi kávéspecialista rejtőzik.

ATchibo első kávégépe 1984-ben kerül piacra, mely egy Picco nevű presszógép. A napjainkban kapható, Cafissimo néven ismert gépeket 2008 óta forgalmazza a cég, melyek mind egy új szisztéma alapján működnek. A rendszerbe helyezett kapszulán a víz – beállítástól függően – különböző mértékű nyomással áthatolva formálja késztermékké a pörkölt kávét. A víz mennyiségével pedig a kávé erősségét állíthatjuk. A Tchibo máig tízféle kávékapszulát ismertetett meg velünk itthon a három kávétípusnak megfelelően, 100% arabica kávébabból. Mindegyik kapszula pontosan kimért kávémennyiséget tartalmaz a választott kávé elkészítéséhez.

A Cafissimo Classicot sokoldalú tehetségként jellemezhetjük. Kávén kívül ugyanis készíthetünk vele még tejhabot cappuccinohoz vagy latte macchiatóhoz, de a forró víz funkcióval akár teát is. Amennyiben a helytakarékosságra törekszünk, de nem szeretnénk lemondani a kávé minőségi élvezetéről, forduljunk a Cafissimo Duo-hoz. A világ legkisebb, kapszulával működő kávégépe összesen 19 centi hosszú, 20 centi magas, és a lényeget tekintve nem marad el társaitól.

A háromlövetű kávégép

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!