hetilap

Hetek hetilap vásárlás
10 ok, amiért Horvátországot fogod választani

2013. 06. 20.
1. A legközelebbi tenger, és autóval is könnyedén megközelíthető

Az Adria a hazánkhoz legközelebb fekvő tenger, néhány órás utazással máris az azúrkék víz partján találjuk magunkat. Nem kell hozzá repülőre ülnünk, hiszen autóval vagy akár menetrend szerinti buszjáratokkal is gyorsan és kényelmesen eljutunk a tengerparti célállomásig. Ráadásul szinte végig autópályán tudunk haladni. A legközelebbi horvát tengerparti város Rijeka, amely Budapesttől csupán 500 km-re fekszik. A már Dalmáciához tartozó Split vagy a szépséges Makarska riviéra is csupán 800 km, ami 7-8 órás utazásnál nem kíván többet az odautazóktól. Az egyik leghíresebb és legdélebben fekvő horvát város Dubrovnik, szintén 950 km-en belül elérhető. Bármelyik tengerparti nyaralóhelyet is válasszuk, gyönyörű és változatos tájakon át vezet az út. Mindenképp megéri útra kelni!

2. Versenyképes árak, akár a Balatonnál is kedvezőbb nyaralás

A horvát szálláshelyek – legyen szó apartmanokról vagy szállodákról – a hazaihoz hasonló áron nyújtanak magas színvonalú szolgáltatásokat. Teszik mindezt a meseszép Adria partján! Az apartmanok jól felszerelt konyhával, ingyenes parkolóhellyel, saját kerttel, grillezési lehetőséggel és egyedülálló családias hangulattal várják a vendégeket. A szállodákban erkélyes, klímás szobák, svédasztalos reggelivel és vacsorával, kültéri medencék napernyővel és nyugágyakkal, animációs programok, sportolási lehetőségek, táncos estek, tematikus vacsorák, sok esetben fitnesz- és wellnessközpontok biztosítják a tartalmas időtöltést.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!