hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Lányok nevelése

2012. 09. 20.
 

Az anyák nélkülözhetetlenek, az apák pótolhatatlanok. Röviden így foglalható össze dr. James Dobson nemrégiben megjelent Lányok nevelése című nagy sikerű könyve. Ez az a könyv, amit minden lányos apukának és anyukának érdemes elolvasnia, hiszen ők azok, akiknek a szárnyai alól kerül ki a nők következő nemzedéke.

A könyv szerzőjét felmérések, mély­interjúk, és sok éves pszichológusként szerzett tapasztalatai segítették abban, hogy a női lelket mind jobban megismerje. Elsőként a Fiúk nevelése című könyv jelent meg, mely nagy sikert aratott, több mint 2 millió példányban kelt el. Számtalan anyuka kezdte ezután „üldözni” az írót azzal, hogy a lányok neveléséről is írjon. A könyv használható iránymutatást ad az olvasónak arra, hogyan érdemes nevelni lánygyermekeinket a mai zord világban.

Dobson szerint a mai szülők többsége túlhajszolt és  túl fáradt ahhoz, hogy igazán törődjön a gyereke fejlődésével és erkölcsi nevelésével, pedig ezzel visszafordíthatatlan károkat okoznak gyermekeik életében.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!