hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Trükkös klikkelők
Szavazz a gyerekemre, lécci, nagyon fontos!

2012. 07. 19.
Ma szinte percenként indul új szavazós nyeremény­játék Magyarországon. A nyeremény lehet egy strandpapucs vagy egy hosszú utazás is, vagy netán egy autó. Van választék bőven. Nincs is ezzel semmi gond. A cég kap kicsi reklám, a játékos kap kicsi nyeremény, és mindenki jól jár. Egy dologgal viszont számolni kell: jelen pillanatban nincs tökéletes szavazórendszer.

A szavazós nyereményjátékok mögött általában cégek állnak, amelyeknél gyakorlatilag a honlapjuk látogatottságának növelése a cél. A szervező elindítja a játékot, és közben izgatottan figyeli a honlap statisztikáit. A szorgos játékosok pedig hordják a látogatókat, mint kenyérmorzsát a hangya.

De tekintsük most át, hogyan is szavazhatunk ma az internet urnájában.

A szavazórendszereknek két nagy típusa van. Az első a Facebookhoz kötött szavazójáték, avagy „lájkolj, ahogy a profilodon kifér".

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!