hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Behálóz a csodavilág

2012. 07. 26.
A víz alatti mesevilág jól ismert, kedves hőse, Vízipók-csodapók és barátai fogadják július elsejétől a Zalakarosi Fürdőre érkező családokat a strandon létesített új gyermek élménymedencénél.

Számos vizes attrakció csalogat a Vízipók-csodapók vízi gyermekvilágban. A gyerekek kétszintes medencét vehetnek birtokukba: az alsó szinten napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda kínál kalandot: anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csalogatják a merész vállalkozót, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

A medencepark több mint 60 féle élményelemet vonultat fel, közel 400 négyzetméteren mintegy 120 gyermek egyidejű befogadására alkalmas. Vízipók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket: pókhálókötélen juthatnak el egyik élményelemtől a másikig, pókhálóval beszőtt ablakon integethetnek ki vidáman. A szülőknek egyetlen percig sem kell aggódniuk gyermekeik biztonságáért, hiszen az élmény­­elemeken teljes biztonsággal közlekedhetnek még a legap­róbbak is, ráadásul a medence partján, az emeleti csúszdáknál és magában a medencében is figyelmes medenceőrök vigyázzák őket.

Akik fáradtak, vagy épp szárazabb attrakciókra vágynak, néhány lépés megtétele után már az erdők és mezők világában pihenhetnek, játszhatnak. A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban minikalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos, a legkisebbeket is szórakoztatni képes játék, segítőkész személyzet, animátorok és az erdők-mezők jól ismert, kedves hőse, Vuk várja a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat.  Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!