hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Óriási interaktív Playmobil Show!
Felejthetetlen játék minden generációnak

2012. 04. 05.
Felnőttek és gyerekek álma válik valóra 2012. április 5. és 15. között Sopronban a Hotel Fagus**** Konferencia és Wellness Hotel szervezésében! 700 négyzetméteren kerül megrendezésre a világ egyik legnépszerűbb játékkiállítása, ahol lesz minden, ami a vidámságot és a jókedvet szolgálja. Az 1974-ben Hans Beck által megalkotott és világhódító útjára indult figurákból mára már több milliárd eladott darab nyújt szórakozást kicsiknek és nagyoknak. Hányan és hányan nézték vágyakozva a véletlenül kezükbe került külföldi prospektusokat, de még a Konzumexben sem tudtak hozzájutni a hőn áhított játékokhoz! A kilencvenes évek előtt néhány becsempészett darab birtokosa szinte királyi rangra emelkedett a kortársai között! Szerencsére ennek az időszaknak vége, és ma már csak a pénztárcánk szabhat határt a vásárlásnak.

A Hotel Fagus**** konferencia-központjába szervezett kiállításon a muzeális darabok megtekintésén túl a látogatók nemcsak a szemükre hagyatkozhatnak, hanem ki is próbálhatják a Playmobil-játékokat! Szakképzett animátorok szervezésében hatalmas társasjátékcsaták várhatóak, és miközben a gyerekek játszanak, a szülők akár elmerülhetnek a wellness kényeztető világában. Akik pedig megéheznek a nagy játékban, számukra a szálloda által kínált menü nyújt felfrissülést, amihez ráadásul minden gyermek ajándékba kap egy Playmobil-figurát! És akkor még nem is beszéltünk a szálloda gyönyörű környezetéről, a friss levegőről, a botanikus kert látványosságairól. Aki még nem szervezte meg húsvéti pihenését vagy a tavaszi szünetet, szerintünk ezt ne hagyja ki, mert életre szóló élményekkel gazdagodhat ezzel a programmal az egész család! Sőt van egy további jó hírünk: a kiállítás ideje alatt akár jelentős kedvezménnyel alapozhatjuk meg vagy bővíthetjük a saját Playmobil-parkunkat! A kiállításra egyénileg érkezők a (99) 515-000, a csoportok pedig a (30) 539-4600 telefonszámon jelentkezhetnek be!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!