hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hotel Sonnenpark
– a Sonnentherme élményfürdő családbarát szállodája

2010. 02. 04.
A Sonnentherme fürdőkomplexum legfőbb célcsoportja a gyermekes családok.  E vendégcsoport számára bővítették a kínálatot a Sonnenpark hotelben.

„A kisbaba- és kisgyerekajánlattal kecsegtető Sonnentherme szolgáltatásai a fürdő szállodájában is megtalálhatók”, jelentette ki Wolfgang Stündl, a Sonnentherme üzletvezetője. Az innovatív, 4 csillagos, 240 férőhelyes, családbarát hotel a családi üdüléseknek új minőséget biztosít. Az architektúránál és a kínálatfejlesztésnél is a családokra gondoltak. A színek és a fények birodalmában hangulatos környezet és magas komfort gondoskodik a kellemes időtöltésről.
A Sonnentherme a piciknek, a nagyoknak és a szülőknek is rendkívül sokszínű programot kínál. Ezek a valóban egyedi szolgáltatások hasonló módon a Sonnenpark hotelben is megtalálhatók.

Baba- és gyermekfelügyelet, élményjátszóház & számos innováció
A szállodában a 3 év alatti gyerekek részére egy csúszó-mászó zónát, a Baby’s részt alakítottuk ki. Az élményjátszóházat szakszerű gyermekfelügyelettel két korcsoportra osztottuk, külön a 3–7 és a 7–12 éveseknek. A felhőtlen jókedvről gondoskodik az étteremben a gyerekbüfé mellett egy csúszda, mely egyenesen  az élményjátszóházba vezet.
Az apróságokat a recepción külön Gyermek-Check-in várja.

Ideális kialakítás családoknak
A szolgáltatások a gyermekes családok igényeit követik: legyen az babakocsi-kölcsönző, mosási lehetőség vagy ételmelegítő helyiség. A Sonnentherme vendégeinek külön öltözőket biztosítanak a Check-in előtt, illetve a Check-out után.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!